Ga naar hoofdinhoud

Bedrijfseconomie voor de horeca deel 2

Beschrijving

Formulekaart
Om als docent, en zeker ook als student, snel de juiste formules te vinden is achterin het boek een handige formulekaart opgenomen, die een overzicht biedt van het hele boek, en zo de balans linkt aan alle belangrijke formules uit deel 2.
Inhoud Bedrijfseconomie deel 2
Het theorieboek Bedrijfseconomie voor de horeca deel 2 behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een brede theoretische basis, vele praktische oefeningen over het onderwerp bedrijfseconomie in de horeca. In dit boek maak je kennis met de balans, verschillende ondernemingsvormen en het eigen- en vreemd vermogen. Andere onderdelen uit de bedrijfseconomie komen ook ruimschoots aan bod: van kengetallen tot ondernemingsvormen en van de liquiditeitsbalans tot een exploitatiebegroting. De theorie en opdrachten uit dit boek helpen je dus de financiën van een horecabedrijf te bewaken en begroten.
Deel 1
Dit boek hoort bij en is een vervolg op Bedrijfseconomie deel 1.

Kopen bij


Dit artikel is op dit moment niet beschikbaar.


Specificaties

ISBN/EAN9789052113531
TypeBoek