Ga naar hoofdinhoud

Gastronomie niveau 3-4 | Tendens bediening

Afbeelding van Gastronomie niveau 3-4

Beschrijving

Let op! Dit artikel wordt op aanvraag voor u gedrukt. Hierbij geldt geen recht van retour.

In de horeca staan service en dienstverlening hoog in het vaandel. Als gastheer of leidinggevende bediening moet je weten hoe je gasten informeert en adviseert. Kenmerkend voor de methode Tendens Bediening zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Bediening voldoet aan het kwalificatiedossier Bediening.

In dit werkboek komen alle onderdelen van gastronomie aan bod. Je leert wat de kenmerken van dranken en gerechten zijn en je leert meer over de opbouw van een menu, dieetwensen en allergieën en je leert drank-spijscombinaties samenstellen. Ook het adviseren en informeren van gasten over een passende wijn-spijscombinatie worden behandeld.

Kopen bij

Boom Beroepsonderwijs

€ 24,00


Specificaties

ISBN/EAN9789037229400
AuteurBoom Beroepsonderwijs
SectorsMBO
TypeBoek