Ga naar hoofdinhoud

Oriëntatie op branche en beroep niveau 3-4

Beschrijving

Let op! Dit artikel wordt op aanvraag voor u gedrukt. Hierbij geldt geen recht van retour.

In de horeca staan service en dienstverlening hoog in het vaandel. Als gastheer of leidinggevende bediening moet je weten hoe je gasten informeert en adviseert. Kenmerkend voor de methode Tendens Bediening zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Bediening voldoet aan het kwalificatiedossier Bediening.

In deze oriëntatiemodule van Tendens Bediening maak je kennis met het werken in het restaurant. Basisbegrippen als beroepskleding, hygiëne, beroepen en functies en de 6 P’s worden behandeld. Ook leer je welke vaardigheden je nodig hebt bij leidinggevende taken en ga je onderzoeken of jij deze vaardigheden al beheerst.

Kopen bij


Dit artikel is op dit moment niet beschikbaar.


Specificaties

ISBN/EAN9789037229356
TypeBoek

Publicatie

AuteurBoom Beroepsonderwijs

Educatie

SectorenMBO