Ga naar hoofdinhoud

Gastronomie Gastheer/gastvrouw

Beschrijving

Let op! Dit artikel wordt op aanvraag voor u gedrukt. Hierbij geldt geen recht van retour.

In de horeca staan service en dienstverlening hoog in het vaandel. Als gastheer of leidinggevende bediening moet je weten hoe je gasten informeert en adviseert. Kenmerkend voor de methode Tendens Bediening zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Bediening voldoet aan het kwalificatiedossier Bediening.

In dit werkboek komen alle onderdelen van Gastronomie aan bod. Je leert wat de kenmerken van dranken en gerechten zijn en je leert meer over de opbouwvan een menu, dieetwensen en allergieën. Ook het adviseren en informeren van gasten over een passende wijn-spijscombinatie worden behandeld.

Kopen bij


Dit artikel is op dit moment niet beschikbaar.


Specificaties

ISBN/EAN9789037229318
TypeBoek

Publicatie

AuteurBoom Beroepsonderwijs

Educatie

SectorenMBO