Ga naar hoofdinhoud

Mastiek en mise-en-place Gastheer/gastvrouw

Beschrijving

Let op! Dit artikel wordt op aanvraag voor u gedrukt. Hierbij geldt geen recht van retour.

In de horeca staat service en dienstverlening hoog in het vaandel. Als gastheer of leidinggevende bediening moet je weten hoe je gasten informeert en adviseert. Kenmerkend voor de methode Tendens Bediening zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Bediening voldoet aan het kwalificatiedossier Bediening.

In dit werkboek worden de mastiek- en mise-en-placewerkzaamheden behandeld. Er wordt ingegaan op de voorbereidende werkzaamheden zoals het gebruiksklaar maken van gastenruimten, het reinigen van glaswerk, bestek en serviesgoed, het controleren en aanvullen van de werkvoorraad, het klaarleggen en bewerken van materialen en producten en het opstarten van de kassa.

Kopen bij


Dit artikel is op dit moment niet beschikbaar.


Specificaties

ISBN/EAN9789037229271
TypeBoek

Publicatie

AuteurBoom Beroepsonderwijs

Educatie

SectorenMBO