Ga naar hoofdinhoud

Oriëntatie op branche en beroep

Beschrijving

Let op! Dit artikel wordt op aanvraag voor u gedrukt. Hierbij geldt geen recht van retour.

In de horeca staan service en dienstverlening hoog in het vaandel. Als gastheer of leidinggevende bediening moet de student weten hoe ze gasten informeert en adviseert. Kenmerkend voor de methode Tendens Bediening zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Bediening voldoet aan het kwalificatiedossier Bediening.

In deze oriëntatiemodule van Tendens Bediening maakt de student kennis met het werken in het restaurant. Basisbegrippen als beroepskleding, hygiëne, beroepen en functies en de 6 P’s worden behandeld. Ook leert de student welke vaardigheden ze nodig hebben als gastheer/-vrouw en wordt onderzocht of de student deze vaardigheden al beheerst.

Kopen bij


Dit artikel is op dit moment niet beschikbaar.


Specificaties

ISBN/EAN9789037229264
TypeBoek

Publicatie

AuteurBoom Beroepsonderwijs

Educatie

SectorenMBO