Ga naar hoofdinhoud

Oriëntatie op branche en beroep

Beschrijving

Met Tendens Keuken word je voorbereid om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Keuken voldoet aan het kwalificatiedossier Keuken.

In deze oriëntatiemodule van Tendens Keuken maakt de student kennis met het werken in de keuken. Basisbegrippen als beroepskleding, mise-en-place, hygiëne en basistechnieken en de koude en warme voorbewerkingen worden behandeld. Ook leren ze welke vaardigheden ze nodig hebben als kok en wordt onderzocht of zij die vaardigheden al beheersen.

Kopen bij


Dit artikel is op dit moment niet beschikbaar.


Specificaties

ISBN/EAN9789037228960
TypeBoek

Publicatie

AuteurBoom Beroepsonderwijs

Educatie

SectorenMBO